lördag 21 februari 2009

En härligt ledig lördag.

Å vad det är härligt att vara ledig! Vi sov ut länge idag (till ca 10) och sen gick vi upp o drack kaffe och slötittade lite på tv. Kom på att det fanns alldeles för lite mat hemma så vi åkte iväg till Sandviken och ICA Maxi o handlade - ganska kul att gå omkring och kolla in alla produkter och se hur många kolhydrater det är i per 100 gram. Ska ju helst inte vara över 5 gram för att det ska passa oss just nu. Per lämnade in ett litet trav, men vet inte hur det gått ännu. Sedan åkte vi och hälsade på Pers Farbror & Fru - blev mycket prat om både våran resa och deras resor, sedan fick vi se en videofilm från när dom var på semester i Australien, spännande!
Sedan åkte vi hem och värmde upp spearribs som vi köpte färdiggrillade - till det provade vi Erik Lallerstedts bea-sås och en pepparsås, båda fick godkänt. Så nu sitter vi och är proppmätta båda två. Väntar på att melodifestivalen ska starta - sedan händer inget mer spännande än så i vårt liv idag. Hoppas ni har en trevlig lördagkväll allihop!

Kram kram!

2 kommentarer:

  1. Resor är berikande, så jag förstår att ni talar om upplevelser ni varit med om och gärna lyssnar till andras upptäcktsfärder i främmande länder. Det är spännande att möta andra kulturer och klimatzoner. Själv har jag jobbat med barn från andra länder i många år. Lärde dem svenska. Det kallas Svenska som andra språk. Har verkligen fått inblick i olika kulturer. Spännande!!!
    Har som lärare varit hembjuden på middagar som varit anorlunda och goda och alla jag mött har varit väldigt gästvänliga.
    Önskar Dig och Per en fortsatt trevlig lördagskväll. Många kramar från Barbro.
    Sköt om er !! jobba inte ihjäl er!!!!. God natt.

    SvaraRadera
  2. JAG VILL SE ERA RINGAR !!! HUR LÄNGE MÅSTE JAG OCH VI VÄNTA.......
    kraaamm

    SvaraRadera