lördag 28 februari 2009

Peppar, peppar...

Här är ett gammalt kort på Shadow, han är nämligen livrädd för dammsugaren (även om det blivit bättre med åren) så här har han krypit ner i den nybäddade sängen.

Tack för alla goda råd jag fått!
Det som är ganska otroligt är att han inte har visat sin dåliga sida en endaste gång idag! Just nu ligger båda två i sängen o sover...Kan inte fatta, kollade ditt tips Carro om kattspecialisten, men hon bor ju så låååångt borta. Förra gången han var såhär så var vi flera omgångar till veterinären och jag ringde överallt för att försöka förstå vad som var fel. Från veterinärernas sida så sa dom att det antingen kunde vara så att han blivit Schitzofren, eller att han kunde ha en hjärntumör... (och ingenting av det täcktes av försäkringen) - det konstiga var ju att han blev såhär i samband med att Shakira väntade kattungar, (tyvärr fick hon bara en och den var dödfödd) - och när vi kastrerade honom så försvann alla konstigheter...kan bara inte förstå varför dom har återkommit. När jag funderar så har Shadow faktiskt varit osocial ända sen första början när vi hämtade honom i Göteborg för snart 7 år sedan...vi undrade om han inte fått umgås med människor eller andra katter när han var kattunge. Sen är han så fruktansvärt "spattig" - han hoppar högt för alla nya ljud, tappar man en gaffel i golvet så är han redan 10 meter bort innan man hunnit plocka upp den - och han har ju tyvärr överfört spattigheten till Shakira...Försöker återigen att surfa på nätet o försöka hitta nåt, men på veterinärstationen sa dom förra gången att det enda som finns att göra är att ge en spruta. Ja, få se om han "blivit snäll på riktigt" nu eller om det fortsätter. Himla jobbigt!

Ska försöka göra lite middag nu, blir nån slags fläskfilé men vet inte vad jag ska hitta på för slags sås till den...kanske får surfa på det också, finns ju himla mycket kul på nätet :)
Sen ska vi väl försöka kika på melodifestivalen...kanske, känner mig hemskt trött idag, har snöat o varit tråkigt väder idag.

Hoppas ni har det bra allihop!
Kram Mia

1 kommentar:

  1. Han ser ju för härlig ut......ha ha
    hoppas det löser sig med hans beteende.
    Kram

    SvaraRadera