söndag 1 mars 2009

Längtar tillbax...

...till Mauritius o lejonen o solen framförallt! Det är ju så jäkla trist med vinter-sverige! Man får försöka nöja sig med en skvätt solarie-sol för o känna sig lite piggare...i lördags var det ju jättesoligt o fint här, men av nån underlig anledning nöjde jag mig att titta på solen inifrån...hade ju varit perfekt om jag hade tagit en mp3:a å farit ut o promenerat...men näääe då, hellre sitter jag inne o gnäller i efterskott...skärpning Mia!!!

Idag har vi haft besök av Pers farbror o hans fru, jättetrevligt, vi visade "filmen" jag gjort på våran resa och satt och pratade om ditt o datt, och jag bjöd på bullar från frysen, men vi var sååå himla duktiga och åt inte en smula själv, bara kaffe. Har 4 st bullar i en påse kvar på diskbänken, men dom åker i soporna, hur goda dom än är, för jag vet vad som händer om jag trycker i mig dom, dom sätter sig omedelbart på magen, och den ska bort!
Fick ett ryck och åkte och sola solarium här på kvällskvisten, skönt faktiskt, ska försöka förvara solbrännan så länge jag kan, för jag känner mig piggare o friskare med lite färg.

Undrar om Shadow förstår svenska??? Efter den dagen som jag skrev om nyss, när han var totalt omöjlig, så har han varit sååååå snäll!!! Förutom att han skulle väcka mig tidigt i morse, men det är ju sånt han alltid gör "Hörru matte, dax o kliva upp nu, för nu vill jag leka"... Han är en baddare på att apportera, allt från mat till små leksaks-råttor. Problemet är att han aldrig vill sluta. Spännande och se om han reagerar annorlunda i morgon när det är måndag o Per åker o jobbar...fast själv ska jag upp tidigt också, har tid för provtagning på hälsocentralen, har haft järnbrist (...jaja, kanske lite hjärnbrist också) så jag har fått äta järntabletter i ca 3 månader nu. Hoppas tabletterna har hjälpt, men det tror jag väl. Sedan är det jobb och på kvällen har jag personalmöte. Dagarna går ändå ganska fort, längtar tills det blir sommar & vi kan åka upp till norrbotten! Ska nog göra en tidig kväller så jag är någorlunda pigg i morgon.

Sov så gott så "ses" vi en annan dag!

Kraaaaaaaaaaaaaam!!!



3 kommentarer:

  1. Det är det där psykologiska övertaget som han har känt av... Det är därför han har skärpt till sig. Djuren känner ju av känslor som överförs mellan människan och djuret har jag hört, därför behövs ingen större dialog... men stakarn ändå.. tänk att han har fått ligga hela natten o tro att han ska få spruta... nä ..huja.
    Börja o tänk med en styrka att : nu ger du fan i shakira- och börjar bete dig som en ordentlig kisse!! inga fasoner!
    Kram på dig gullunge, och tack för dina inlägg.

    SvaraRadera
  2. Godmorgon på dig min jätte söta stora syster !

    Det här bilden måste ni bara förstora och rama in
    Du ser urläcker ut !

    PS om det är en tumör i hjärnan på katten -då tycker jag ni ska korta lidandet.. han kanske får spel han inte kan förstå själv och sen skäms han - då har han det jätte jobbigt DS

    Lycka till på hälso c. hoppas järnet är bra nu.

    SvaraRadera
  3. O, det är ett så fint foto av dig på vandring med ett lejon. Jag förstår att du längtar tillbaka litt värmen.

    Jag tycker du och Per är väldigt duktiga och ståndsaktiga som kan hålla er från onyttiga livsmedel...bra gjort!!

    Hoppas ditt blodvärde är bättre nu, när du ätit blodtabletter.
    Vet du varför ditt blodvärde är så lågt???
    kramar från Barbro.

    SvaraRadera